Δωμάτια & Διαμερίσματα

Το κάθε δωμάτιο διαθέτει: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση και κλιματισμό.
3
Το κάθε δωμάτιο διαθέτει: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση και κλιματισμό.
2

Γιατί να μας επιλέξετε

Το Ξενοδοχείο Πυργιώτη, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, μόλις 280 μέτρα από την παραλία των Νέων Φλογητών. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 18 δωμάτια (7 δίκλινα, 11 τρίκλινα ). Το κάθε δωμάτιο διαθέτει: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση και κλιματισμό.

Το κοντινότερο σούπερ μάρκετ θα το βρείτε σε απόσταση 50 μέτρων, καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού, με την έντονη νυχτερινή ζωή, όπου θα βρείτε εστιατόρια, μπαράκια και καταστήματα. Τα Νέα Φλογητά βρίσκονται στο δυτικό τμήμα της Χαλκιδικής κάτι που σας δίνει την ευκαιρία για μια σύντομη επίσκεψη στο παγκοσμίως γνωστό Σπήλαιο των Πετραλώνων. Τα Νέα Μουδανιά, με τα πολλά εμπορικά καταστήματα, το όμορφο λιμάνι με τα μπαράκια και το Μουσείο Αλιείας, βρίσκονται σε απόσταση 6 χλμ.

Τον Ιούλιο θα διασκεδάσετε στο πολιτιστικό φεστιβάλ, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο και πλούσια νυχτερινή ζωή. Επίσης, σας δίνεται η ευκαιρία για ημερήσιες εκδρομές στα νησιά Σκιάθος και Σκόπελος με αφετηρία τα Νέα Μουδανιά.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων και της προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19, σας ενημερώνουμε πως το Check out έχει προγραμματιστεί στις 09:00 και το Check in στις 12:00.

ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΛΟΥΤΡΟ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ

Κάντε κράτηση τώρα

Κάντε κράτηση από Δευτέρα ως Πέμπτη – τέσσερις διανυκτερεύσεις – με μόλις 160€ το δίκλινο!

Κάντε κράτηση από Δευτέρα ως Πέμπτη – τέσσερις διανυκτερεύσεις – με μόλις 190€ το τρίκλινο!

Η προσφορά ισχύει από 20/6/22 εώς 30/6/22

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε κάτι να μας πείτε ή να ρωτήσετε; Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε σύντομα.